hava 18° Orta
DOLAR 32,2002 % % -0.02
EURO 35,0175 % % -0.02
GRAM ALTIN 2.521,65 % % 0,84
ÇEYREK A. 4.122,90 % % 0,84
BITCOIN 68.356,00 % 2.41
SON DAKİKA
Google News

Veysel Tiryaki bakan yardımcılığından istifa etti

Veysel Tiryaki, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Tiryaki, “Yeni bir yola çıkıyoruz” dedi.

Son Güncelleme :

30 Kasım 2023 - 17:21

/ 71 views kez okundu.
Veysel Tiryaki bakan yardımcılığından istifa etti

Eski Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevinden “Cebimizde ‘altın’ tecrübeler, yüreğimizde hizmet sevdasıyla kentimize yeni eserler kazandırmak, hemşehrilerimizin gönlüne dokunmak için yeni bir yola çıkıyoruz” diyerek istifa etti.

‘CEBİMİZDE ALTIN TECRÜBELER’

Veysel Tiryaki, sosyal medya hesabından Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Açıklamasında, “Cebimizde ‘altın’ tecrübeler, yüreğimizde hizmet sevdasıyla kentimize yeni eserler kazandırmak, hemşehrilerimizin gönlüne dokunmak için yeni bir yola çıkıyoruz” ifadelerini kullanan Tiryaki, Bakan Yardımcılığı görevinden bu nedenle ayrıldığını belirtti.

Tiryaki, başta Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı olmak üzere beraber çalıştığı mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, “Niyet hayır, akıbet hayır olur inşallah. Rabbim mahcup etmesin” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.