hava 17° Orta
DOLAR 32,2076 % % 0
EURO 35,0317 % % 0.02
GRAM ALTIN 2.516,72 % % 0,64
ÇEYREK A. 4.114,83 % % 0,64
BITCOIN 68.901,88 % 3.977
SON DAKİKA
Google News

Oğlunu istismar ettiği iddia edilmişti… Ender Saraç’tan ilk açıklama!

TV programlarıyla ünlenen doktor Ender Saraç, hakkındaki ‘oğlunu istismar ettiği’ne ilişkin iddialara yanıt verdi. Saraç, “Kesin ve net iftira. Bunu kanıtlayacağız” dedi.

Son Güncelleme :

07 Aralık 2023 - 11:39

/ 179 views kez okundu.
Oğlunu istismar ettiği iddia edilmişti… Ender Saraç’tan ilk açıklama!

Televizyonda konuk olduğu programlarla tanınan Dr. Ender Saraç’ın oğlunu istismar ettiği iddia edildi.

İddialara göre Saraç’ın 8. sınıfa giden oğlu M. Saraç, 5 Aralık 2023’te okuldaki rehber öğretmenine istismar edildiğini anlattı. Okuldaki rehber öğretmen tarafından tutulan raporda şu ifadeler yer aldı:

“Bu sabah rehber öğretmeniyle babasının cinsel istismarı ile ilgili bilgi paylaşımı yapmış. Bunun üzerine anne ile yapılan görüşmede olay detaylandırılmıştır. M. Saraç 2 hafta önce annesine babasının gereksiz yere özel bölgesine dokunması, sürekli banyoya sokmaya çalışması, sürekli kızdığı, krem sürme bahanesiyle ön özel bölgesini ovalaması, cinsel içerikli film seyrettirmesi (Bu esnada çocuğun istememesi, kapat deyince kapatmaması, omzunu okşaması)nı aktarmıştır. Anne avukat ile konuşmuş, ancak istediği aksiyon alınmamıştır. Anne başka avukat ile görüşmüş avukatı telefon ile görüşmeye katıldığı ve okuldan ilçe, milli eğitime bildirmemizi talep etti. Alınan kararlar: Bu tutanakla birlikte okul müdürüne bilgi verilip gerekli aksiyon alınacak, anneye süreç ile ilgili bilgi verilecektir.”

İşte o rapor:

SARAÇ’TAN YANIT

Hakkındaki iddialarla ilgili Haberler.com’a konuşan Dr. Ender Saraç, “Kesin ve net iftira. Bunu kanıtlayacağız” dedi.  Okul yetkilileri ise yasal sürecin devam etmesi sebebiyle konuya ilişkin bilgi vermeyi reddetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.