hava 18° Orta
DOLAR 32,2061 % % 0
EURO 35,0499 % % 0.08
GRAM ALTIN 2.516,21 % % 0,62
ÇEYREK A. 4.114,00 % % 0,62
BITCOIN 68.601,75 % 2.851
SON DAKİKA
Google News

Bir soruşturma da Tayyargillere!

Gösterişli hayatları ve ürünleriyle gündemden düşmeyen Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında resmi belgede sahtecilik, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek ve vergi usul kanununa muhalefet suçlarından soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme :

28 Kasım 2023 - 15:40

/ 62 views kez okundu.
Bir soruşturma da Tayyargillere!

Kara para aklama suçlamasından tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinden sonra tüm gözler “Tayyargiller” olarak bilinen ve sosyal medya hesaplarından gösterişli paylaşımlar yapan Özlem Öz ile Tayyar Öz çiftine çevrilmişti. Bir süredir gündemde olan çift hakkında başlatılan inceleme soruşturmaya dönüştü.

HAKLARINDA 4 SUÇLAMA VAR

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından birçok fenomen hakkında inceleme başlatıldı. Güzellik merkezi işleten ve e-ticaretle uğraşan sosyal medya fenomeni çift hakkında da inceleme başlatılmıştı. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne farklı tarihlerde yapılan ihbarlar üzerine yapılan araştırma sonucunda 24 Kasım 2023 tarihinde Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz hakkında “resmi belgede sahtecilik”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek” ve “vergi usul kanununa muhalefet” suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

NE OLMUŞTU?

Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının gösterişli hayatlarından dolayı Tayyar ve Özlem Öz çifti de gündeme gelmişti. Çiftin Sağlık Bakanlığı onayı olmadan ürün sattığı, FETÖ ile bağlantısı olduğu ve soy isimlerini değiştirdiği ileri sürülmüştü.

ÖZ ÇİFTİNDEN AÇIKLAMA

2 hafta önce açıklama yapan çift, “Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak. Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın” demişti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.