hava 17° Orta
DOLAR 32,1973 % % -0.03
EURO 34,9965 % % -0.07
GRAM ALTIN 2.509,76 % % 0,36
ÇEYREK A. 4.103,46 % % 0,36
BITCOIN 69.790,37 % 5.34
SON DAKİKA
Google News

Ayşenur Parlak kimdir? Hastalığı neydi? Neden vefat etti?

12 yaşından bu yana kanserle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk annesi olan Parlak, en son kolon kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Parlak’ın vefat haberini eşi Savaş Parlak, sosyal medya hesabından duyurdu.

Son Güncelleme :

13 Kasım 2023 - 16:04

/ 68 views kez okundu.
Ayşenur Parlak kimdir? Hastalığı neydi? Neden vefat etti?

Ünlü fenomenden acı haber geldi. 12 yaşında kemik kanserine yakalanan Ayşenur Parlak, önceki gün yoğun bakımda devam eden tedavi sürecine yanıt veremeyerek hayata gözlerini yumdu.

Parlak’ın eşi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Hüküm Allah’ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek” ifadelerini kullandı.

AYŞENUR PARLAK KİMDİR?

1986 doğumlu Ayşenur Parlak ailesiyle mutlu mesut yaşarken 12 yaşında kemik kanserine yakalandı. Uzun tedavilerden sonra iyileşip İstanbul’da Uluslararası İlişkiler okurken Savaş’a aşık oldu. Mezun olup ihracat satış uzmanı olarak kariyerine başladı ve nişanından bir gün sonra meme kanseri olduğunu öğrendi. Tedaviye başlamadan evlendi ve balayı yerine ameliyat masasına gitti.

Tedavisi bittikten sonra vergi memuru olarak kariyerine devam etti. Bir mucize oldu ve hamile kaldı. “10 Amazon Yüksek Doz Yaşam” kitabının yazarlarından biri oldu. Kızı Ela’ya kavuştu. Lohusalıktan çıkmadan bu kez üçüncü evre Lenfoma olduğunu öğrendi. Sonrasında defalarca kez hastalıkla mücadele eden Ayşenur Parlak, 13 Kasım 2023 tarihinde hayata gözlerini yumdu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.